x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mihai Necolaiciuc se angajase să lucreze sub acoperire pentru FBI

Mihai Necolaiciuc se angajase să lucreze sub acoperire pentru FBI

07 Ian 2014   •   16:20
Mihai Necolaiciuc se angajase să lucreze sub acoperire pentru FBI

Potrivit unui document din dosarul aferent procesului de extrădare, Mihai Necolaiciuc se angaja să devină agent sub acoperire pentru FBI în Venezuela, numai să nu fie extrădat în România. Click aici pentru a citi documentul.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus pe 12 mai 2011 trimiterea în judecată a lui Mihai Necolaiciuc, fost director general al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR (CNCFR), în cel de-al patrulea dosar, în care este acuzat de deturnare de fonduri.

La cererea procurorilor anticorupție, în cursul anului 2009, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă și de urmărire internațională pe numele inculpatului Necolaiciuc. În 22 iunie 2009, Mihai Necolaiciuc a fost arestat de autoritățile judiciare din SUA și, după derularea procedurilor de extrădare, la data de 1 martie 2011, s-a dispus extrădarea acestuia în România.

Judecătoria Sectorului 1 l-a achitat astăzi pe fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru deturnare de fonduri. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile.

×
Subiecte în articol: mihai necolaiciuc