x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul Moldovei S-A UMILIT la vizita liderului separatiștilor de la Tiraspol, iar acesta a răspuns cu o aroganță

Premierul Moldovei S-A UMILIT la vizita liderului separatiștilor de la Tiraspol, iar acesta a răspuns cu o aroganță

01 Oct 2012   •   14:53
Premierul Moldovei S-A UMILIT la vizita liderului separatiștilor de la Tiraspol, iar acesta a răspuns cu o aroganță
Sursa foto: infoprut.ro
Premierul Moldovei, Vlad Filat a înlocuit stema Republicii cu un tablou și a ascuns drapelul statului, ca un gest de umilință special pentru vizita liderului separatist pro rus de la Tiraspol, Evghenii Şevciuk, scrie jurnal.md, preluat de Romanian Global News.
Pe fundalul stemei de pe unul dintre pereţii Reşedinţei de Stat au apărut de nenumărate ori reprezentanţii conducerii şi oficiali străini. Săptămâna trecută însă, când liderul separatist Evghenii Şevciuk a fost în vizită la Chişinău, semnul heraldic suprem a dispărut, fiind înlocuit cu un tablou.
Solicitat de Jurnal TV să explice de ce a procedat astfel, Filat s-a supărat şi i-a recomandat reporterului „să adreseze întrebări pentru premier şi să nu caute ştiri senzaţionale”.
Pe fondul umilirii celui de-al doilea stat romanesc in fata separatististilor pro rusi de la Tiraspol de catre Filat, acestia continua sa aplice noi lovituri Chisinaului.
Astfel, administrația separatista de la Tiraspol a impus noi taxe agenților economici din dreapta Nistrului. Hotărârea a fost semnată de liderul separatist pro rus, Evgheni Şevciuc, chiar în ziua când a avut loc întâlnirea cu Filat!

×