x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a uitat la un clip pe YouTube a văzut o femeie care semăna perfect cu ea. Ce a urmat i-a schimbat viaţa

S-a uitat la un clip pe YouTube a văzut o femeie care semăna perfect cu ea. Ce a urmat i-a schimbat viaţa

02 Feb 2014   •   12:09
S-a uitat la un clip pe YouTube a văzut o femeie care semăna perfect cu ea. Ce a urmat i-a schimbat viaţa

Anais, o studentă cu cetăţenie franceză care studiază moda în Londra, a rămas pe gânduri, la sfârşitul anului trecut, când a urmărit pe YouTube un scurt metraj devenit viral (High School Virgin) şi şi-a dat seama că actriţa din rolul principal seamănă perfect cu ea.

Asemănarea a fost observată şi de prietenii lui Anais, care au început să adune informaţii despre actriţa din film. Aceasta se numeşte Samantha şi este o actriţă asiatică care locuieşte în Los Angeles.

Tot mai uimită, Anais, care este la rândul ei asiatică, fiind adoptată de un cuplu francez, a continuat să adune date despre Samantha şi a descoperit că aceasta este născută în aceeaşi zi ca şi ea.

După ce a aflat că şi Samantha a fost la rândul ei adoptată, Anais s-a decis să-i lase acesteia un mesaj pe contul de Facebook.

Cele două au luat legătura, confirmându-şi una alteia că ambele au fost născute în Coreea de Sud şi date spre adopţie.

Samantha a mers cu familia adoptivă în Londra, unde cele două s-au întâlnit faţă în faţă.

Nici Samantha, nici Anais nu au făcut public rezultatul testului ADN pe care l-au făcut pentru a afla dacă sunt într-adevăr surori gemene.

Rezultatul va fi dezvăluit abia când va ieşi filmul despre viaţa lor, pe care cele două au anunţat că-l vor lansa în curând. 

×
Subiecte în articol: surori gemene adoptat