x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SCANDAL în Arabia Saudită, provocat de PRIMA DOAMNĂ A SUA! Ce imagini a difuzat televiziunea de stat saudită cu Michelle Obama (VIDEO)

SCANDAL în Arabia Saudită, provocat de PRIMA DOAMNĂ A SUA! Ce imagini a difuzat televiziunea de stat saudită cu Michelle Obama (VIDEO)

28 Ian 2015   •   16:05
SCANDAL în Arabia Saudită, provocat de PRIMA DOAMNĂ A SUA! Ce imagini a difuzat televiziunea de stat saudită cu Michelle Obama (VIDEO)

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a întâlnit ieri, la Riyad, cu noul rege al Arabiei Saudite, Salman ben Abdel Aziz, căruia i-a transmis condoleanțe după moartea suveranului saudit Abdullah.



La întâlnire, președintele american a venit însoțit de soția sa, Michelle Obama. Aparița acesteia a stârnit un val de critici, Prima Doamnă a SUA nepurtând pe cap  eșarfă sau val, lucru neobișnuit pentru Arabia Saudită.

Pe rețelele de socializare, Michelle Obama a fost aspru criticată, iar televiziunea de stat saudită a blurat fața soției lui Barack Obama atunci când a transmis imagini de la întâlnirea președintelui american cu noul rege saudit.

Cititi si: 
■ Dresat de o romanca? Seic arab, cantand de mama focului muzica populara romaneasca! (VIDEO)
 
SCENE ŞOCANTE în secţia de poliţie. Ce face o poliţistă în timp ce un coleg o filmează. Imaginile au ajuns pe internet

Reacţia Mariei Şarapova după eliminarea lui Halep de la Australian Open. Cum a comentat rusoaica scuza invocată de româncă

5 MINUTE INCREDIBILE care te vor face să renunţi la prietenii virtuali şi reţelele de socializare (VIDEO)

O femeie MISTERIOASĂ face avere din YouTube! Filmuleţele ei BIZARE au sute de milioane de vizualizări (VIDEO)

DESCOPERIRE SENZAŢIONALĂ! Ce au aflat astronomii despre ASTEROIDUL GIGANT care a trecut ieri pe lângă Pământ (VIDEO)

×