x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Teorie ŞOCANTĂ, lansată de un politician rus: "Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!"

Teorie ŞOCANTĂ, lansată de un politician rus: "Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!"

15 Feb 2013   •   16:33
Teorie ŞOCANTĂ, lansată de un politician rus: "Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!"

"Nu meteoriţi au căzut în Urali, ci americanii au testat o nouă armă. Vă spun eu că noul secretar de stat american John Kerry nu degeaba l-a căutat pe ministrul de externe Serghei Lavrov la telefon. Voia încă de luni să-l avertizeze, numai că Lavrov este în vizită în Africa şi nu răspunde la telefon", a declarat liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski, într-o conferinţă de presă la Moscova, relatează agenţia de presă RIA Novosti.

"Mai mult ca sigur, Kerry voia să-l avertizeze pe Lavrov că va fi o provocare şi că aceasta vizează şi Rusia", a insistat Jirinovski.

Vineri dimineaţa, în Urali (estul Rusiei), o ploaie de meteoriţi a provocat rănirea a sute de persoane, în principal din cauza rănirii cu aşchii de la geamurile sparte de unda de şoc provocată de explozia şi fragmentarea unui meteorit de dimensiuni mai mari la intrarea în straturile inferioare ale atmosferei Pământului.

"Nimic nu cade întâmplător din spaţiu. Cade doar ceea ce e făcut de oameni. Oamenii sunt provocatori şi incitatori de războaie", a mai spus Jirinovski.

×