x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un tânăr înarmat cu un pistol a intrat în redacția televiziunii olandeze NOS și a luat un ostatic. "Vreau să dezvălui lucruri de importanță mondială"

Un tânăr înarmat cu un pistol a intrat în redacția televiziunii olandeze NOS și a luat un ostatic. "Vreau să dezvălui lucruri de importanță mondială"

29 Ian 2015   •   23:50
Un tânăr înarmat cu un pistol a intrat în redacția televiziunii olandeze NOS și a luat un ostatic. "Vreau să dezvălui lucruri de importanță mondială"

Un bărbat înarmat a întrerupt joi seară jurnalul de la ora 20.00 al televiziunii olandeze NOS şi a cerut timp de antenă din motive neelucidate încă, înainte de a fi reţinut de poliţie, potrivit imaginilor difuzate de NOS, anunţă AFP. 

 
Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămaşă albă şi cravată închisă la culoare, purtând ochelari, individul avea în mână un posibil pistol cu amortizor, după cum se poate vedea într-o înregistrare video de aproape cinci minute publicată pe site-ul NOS. Bărbatul înarmat a luat ostatic pentru scurt timp un angajat al NOS, invizibil pe ecran, cu care a discutat timp de circa patru minute. 
 
La postul de televiziune s-a putut vedea în direct numai începutul scurtei reţineri a ostaticului. Restul înregistrării video a fost difuzată pe internet.  Exprimându-se calm, în mod enigmatic, individul a cerut să apară în direct la televizor: "lucrurile care vor fi spuse vor fi de importanţă mondială". "Am fost angajaţi de serviciile secrete şi am auzit lucruri care pun la îndoială actuala societate. Le vom dezvălui acum", a spus el. În momentul în care patru poliţişti olandezi au pătruns în studio cu armele îndreptate asupra lui, bărbatul a aruncat imediat pistolul şi a ridicat mâinile în aer.

×