x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Veşti de ultimă oră despre Schumacher. Cotidianul Bild spune că marele campion nu mai este în pericol de moarte!

Veşti de ultimă oră despre Schumacher. Cotidianul Bild spune că marele campion nu mai este în pericol de moarte!

de Istvan Deak    |    06 Ian 2014   •   23:10
Veşti de ultimă oră despre Schumacher. Cotidianul Bild spune că marele campion nu mai este în pericol de moarte!

Cotidianul german Bild evocă, în ediţia sa online, o ameliorare a stării sănătăţii campionului mondial de Formula 1 Michael Schumacher şi precizează că acesta nu s-ar mai afla în pericol de moarte.
Informaţia este întărită de o alta, venind de la agenţia France Presse, preluat de Le Dauphine, care anunţă o “uşoară ameliorare” a stării sănătăţii campionului, citând un apropiat al pilotului german.
Potrivit medicilor centrului spitalicesc CHU din Grenoble, Schumacher prezintă uşoare semne de ameliorare, a precizat această sursă pentru agenţia sid, filială de informaţii sportive a AFP, adăugând că starea sa este totuşi critică. Sursa citată a adăugat că prognosticul vital este tot rezervat, dar că anturajul lui Schumacher speră ca acesta să iasă din comă şi să-şi revină.
Ceva mai devreme, în cursul zilei, spitalul şi ataşatul de presă al fostului campion au anunţat într-un comunicat de presă comun că Michael Schumacher este tot într-o stare considerată “staţionară”, dar “critică”.
“Intimitatea pacientului cere ca noi să nu detaliem tratamentul său şi de aceea nu intenţionăm să facem noi conferinţe de presă, nici să difuzăm comunicate de presă scrise în viitorul apropiat'', au adăugat ei, la opt zile după accidentul de schi în urma căruia fostul pilot se află în comă.

×
Subiecte în articol: accident schumacher michael schumacher