x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SOTIE VIRGINA isi incurajeaza barbatul sa FACA SEX cu alte femei!

SOTIE VIRGINA isi incurajeaza barbatul sa FACA SEX cu alte femei!

15 Mar 2015   •   17:19
SOTIE VIRGINA isi incurajeaza barbatul sa FACA SEX cu alte femei!



Britanicii Andrew si Erica Holloway s-au casatorit in urma cu un an si jumatate, si spun ca desi sunt impreuna de 13 ani, nu s-au certat niciodata, nu au secrete unul fata de celalalt si sunt la fel de indragostiti ca si in momentul in care s-a infiripat relatia dintre ei.

Se considera un cuplu fericit, desi nu au consumat actul matrimonial si nici nu intentioneaza sa o faca vreodatata, din relatia lor lipsand cu desavarsire contactul intim.

In varsta de 30 de ani, Erica a descoperit in anii adolescentei ca este o persoana asexuata, gasind absolut respingatoare apropierea fizica intima pe care ar fi putut-o avea cu un barbat.

L-a intalnit pe Andrew in 2002, cei doi impartind acelasi apartament pana in 2009, cand barbatul s-a mutat in Canada. Cu acest prilej au realizat ca viata lor nu avea sens decat daca urmau sa si-o petreaca impreuna, casatorindu-se in 2012.
"Suntem conectati pe toate planurile, mai putin cel sexual, si suntem suflete pereche. Niciunul dintre noi nu isi doreste o familie, iar lucrul acesta ne-a ajutat, de asemenea. Suntem cuplul perfect, doar ca nu facem sex", a declarat femeia jurnalistilor.

Andrew spune ca a avut rezerve atunci cand si-a legat viata de o femeie cu astfel de probleme si ca a s-a gandit destul de mult pana sa faca pasul si sa o ceara de sotie.
"Am iubit-o pe Erica din primul moment si speram sa o fac sa ma doreasca. Dragostea dintre noi a crescut, insa aversiunea Ericai fata de sex nu s-a schimbat si nu a fost usor. Este femeia cu care visez sa fac sex, insa stiu ca asta nu se va intampla niciodata si e trist", a explicat barbatul.


Cei doi au dezvaluit ca pentru ca mariajul lor sa mearga, relatia dintre ei trebuie sa fie una deschisa, Erica fiind nevoita sa accepte ca sotul sau sa faca sex cu alte femei, lucru pe care il si incurajeaza sa-l faca.
"Gelozia nu este o problema, din moment ce ma simt usurata ca Andrew face sex. Ma simt vinovata ca nu poate fi cu mine. Nu se intampla foarte des, insa atunci cand simte nevoia, fie suna o escorta, fie o femeie pe care a intalnit-o pe site-urile de pe internet si merge sa le intalneasca. Ii fac cu mana la revedere si ii spun sincer sa se distreze", spune Erica.

Erica este impacata cu ideea ca sotul ei face sex cu alte femei, pasul urmator urmand sa fie gasirea unei partenere permanente, care sa locuiasca alaturi 
 
 

×