x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cazul Bica intră în Black Cube

Cazul Bica intră în Black Cube

de Dan Constantin    |    15 Dec 2016   •   14:45
Cazul Bica intră în Black Cube

Alina Bica nu mai este avocat în Baroul Craiova. Excluderea nu vine din cauza unui insucces profesional, care ar diminua prestigiul breslei ci, dimpotrivă, după succese notabile. A obținut în fața instanțelor soluții favorabile pentru clienții Nicușor Constantinescu și Constantin Dragomir, în dosare ca și pierdute, cu mici șanse de a înfrânge acuzarea.

Decanul Baroului de Dolj este avocatul Lucian Berndt Săulescu. El s-a speriat când a înțeles în ce s-a băgat acceptând-o pe Alina Bica să profeseze. Profesor de Drept la Facultatea de profil din Craiova, unde este coleg cu doi membri ai Comisiei pentru Științe Juridice a CNADTCU, instituția care dă bule de iertare pentru doctorate fraudate ,,decât 4 la sută”, mai-marele avocaților olteni a luat soluția rabinică, descoperind în talmudul legilor românești că Bica e din categoria penalilor.

Bica putea să se ocupe de procese de divorț de hoți de butelii sau alte pricini care învrăjbesc oltenii. Ar fi profesat mult și bine, plătea cotizația la barou și nu agita apele din Craiova, centru al Dreptului care l-a dat națiunii pe marele procuror Uncheșelu.

Nu, pe Alina Bica a mânat-o în luptă dorința de revanșă, credința ei că în Justiție va obține pentru ea nevinovăția. Asta ar fi o maximă umilință pentru Codruța Kovesi, cele două fiind într-un conflict de dimensiuni biblice. Băsescu spunea că atunci când între două femei se află un al treilea, un bărbat, războiul nu poate fi încheiat niciodată cu pace. Fostul șef al CSAT spunea că o situație similară a fost în CIA, sugerând cine ar fi berbantul din triunghi. Ca orice femeie curioasă, Bica a ales dosarul Black Cube pentru a putea afla secretele pe care le ascund sub preș actorii afacerii. Culmea, cu cât se îngroapă mai adânc, acest caz pute mai tare. Dacă va obține în casație și eliberarea lui Nicușor Constantinescu, atunci înțelegem de ce au zis experții că doctoratul lui Kovesi este foarte slab. (Dan Constantin)

PS Așteptăm următoarea serie de poze cu Darren White, personaj care duce în cârcă, precum melcul, casa secretelor, plecat însă val-vârtej din serviciul de informații al SUA să facă afaceri cu Adrian Sârbu.

 

×
Subiecte în articol: alina bica black cube cazul bica