x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie DĂNILEȚ - OENGIST. Vasilică, Checheriță și Uță - CONTRA GRAȚIERII

DĂNILEȚ - OENGIST. Vasilică, Checheriță și Uță - CONTRA GRAȚIERII

de Dan Constantin    |    19 Ian 2017   •   12:48
DĂNILEȚ - OENGIST. Vasilică, Checheriță și Uță - CONTRA GRAȚIERII

Respingerea ideii de grațiere,  ÎNAINTE de publicarea PROIECTULUI DE OU pe site-ul Ministerului Justiției  ridică mari semne de întrebare asupra bunei credinte a  protestelor și opozitiei ,,spontane” la initiativa guvernului.

Citeşte şi Frăţia intereselor în Justiţie. Cei trei mușchetari și Doamne, toți trei!

 
Kodruța Kovesi dădea cu o zi înainte de publicare semnalul protestelor,iar presa aservita binomului - cutie de rezonantă planificată - SEMNALA ,, PRĂBUȘIREA” STATULUI DE DREPT”.
 
 
În acest cor se plasează și declaratiile Procurorului general, Președintei ÎCCJ, care resping proiectul MJ ÎNAINTE SĂ FI CITIT ACTUL NORMATIV .
 
 
 NU SURPRINDE pozitia de solist al corului protestatarilor în care se plasează un ONG dirijat de CRISTI VASILICĂ DANILEȚ . VeDemJust  are ca membri fondatori triunghiul DĂNILEȚ-CHECHERIȚĂ-UȚĂ. Pe un site specializat care gazduiește frecvent pozitiile lui Danileț, Checheriță postează o analiză critică a OU.
 
 
DANILEȚ și-a incheiat mandatul penibil din CSM ȘI CONTINUA CA JUDECĂTOR LA CLUJ. CHECHERIȚĂ este recuperator de creanțe, iar UȚĂ , profesor la Baia Mare.

×