x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tăriceanu primeşte o lovitură din parte unei foste soţii

Tăriceanu primeşte o lovitură din parte unei foste soţii

28 Feb 2017   •   17:36
Tăriceanu primeşte o lovitură din parte unei foste soţii
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost contrazis în declaraţiile date la DNA de fosta sa soţie Ioana Valmar şi de fostul premier, Victor Ponta. Este vorba despre dosarul în care e judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Prin declaratia pe care a dat-o, Ioana Valmar a confirmat că Tăriceanu a ţinut legătura cu Dan Andronic şi Tal Silbestein, după ce aceştia i-au oferit consultanţă la alegerile din 2008, scrie adevarul.ro.

„Precizez că am participat la nunta lui Dan Andronic în anul 2007-2008 la care a fost prezent şi Tal”, Ioana Valmar. „Pe Shimon Sheves l-am cunoscut la nuntă la Dan Andronic fiindu-ne prezentat de Tal. Eu am fost însoţită de fostul meu soţ Călin Popescu Tăriceanu şi am stat împreună cu Shimon Sheves şi soţia acestuia la masă. Nu-mi amintesc să fi lucrat pentru soţul meu în campanie”, Ioana Valmar „Pe Marcovici Marius l-am cunoscut în campania din perioada 2007-2008 făcând parte din echipa de campanie a lui Tal sau a lui Dan Andronic. Nu ştiu care era relaţia dintre Marcovici Marius şi cei doi, dar i-am văzut împreună, discutând strategii, chestiuni politice”, Ioana Valmar. „Despre implicarea lui Tal Silberstein în procedurile de retrocedare a unor bunuri pretinse de Paul Al României am aflat de la acesta la o masă (eveniment) în campanie, dar nu-mi amintesc să fi fost cineva de faţă. Tot atunci mi-a spus că partenerul său în această afacere este Remus Truică. Numele lui Beny Steimetz a fost pomenit în anumite discuţii la care am asistat dar nu-mi amintesc contextul”, Ioana Valmar.

×