x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident tragic în județul Botoșani. O tânără de 20 de ani a murit

Accident tragic în județul Botoșani. O tânără de 20 de ani a murit

01 Mai 2016   •   10:45
Accident tragic în județul Botoșani. O tânără de 20 de ani a murit

O tânără de 20 de ani şi-a pierdut viaţa, în noaptea de Înviere, ea fiind victima unui accident rutier care s-a produs sâmbătă seară pe raza oraşului Darabani din judeţul Botoşani şi în care au fost implicate trei autoturisme şi o căruţă. 

Aceasta a suferit multiple traumatisme, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită violent de un alt autoturism care circula din sens opus şi care efectua o depăşire neregulamentară. 

Şoferiţa a rămas încarcerată, având nevoie de echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a putea fi scoasă din maşină. 

Tânăra a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, însă, din cauza multiplelor leziuni interne, medicii nu au mai putut-o salva, ea decedând după aproape cinci ore de la internare. 

Potrivit ofiţerului Ovidiu Pintilei de la Serviciul Poliţiei Rutiere, şoferul care a produs accidentul a intrat neregulamentar într-o depăşire, lovind atât autoturismul condus de tânara de 20 de ani, cât şi un alt autoturism şi un atelaj care circulau în aceeaşi direcţie cu el. Şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Alte trei persoane implicate în accident au fost spitalizate. 

 

Sursa: AGERPRES

×