x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bătrân în vârstă de 71 de ani, arestat pentru o crimă deosebit de violentă

Un bătrân în vârstă de 71 de ani, arestat pentru o crimă deosebit de violentă

09 Oct 2017   •   13:31
Un bătrân în vârstă de 71 de ani, arestat pentru o crimă deosebit de violentă

Un bihorean în vârstă de 71 ani din Gurbediu a fost arestat, sâmbătă, şi este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor sub acuza de omor.

Bărbatul, Petru Foltuţ, e acuzat că, în noaptea de joi spre vineri, şi-a ucis un consătean în vârstă de 39 ani, lovindu-l peste ceafă cu un topor şi zdrobindu-i apoi capul cu o bâtă.

„După comiterea crimei, inculpatul a ţinut victima în casă şi peste noapte şi a doua zi, până când soţia decedatului a început să îl caute şi, aflând că ultima oară acesta a fost văzut intrând în curtea agresorului, a cerut ajutorul poliţiştilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor.

Împreună cu poliţiştii, femeia a intrat, apoi, în casa bătrânului, unde au şi găsit corpul neînsufleţit al victimei.

Audiat de anchetatori, Foltuţ a recunoscut că şi-a ucis consăteanul, dând vina pe victimă, care ar fi fost în stare de ebrietate şi a intrat peste el în casă ca să-i mai ceară de băut.

„Inculpatul, care era la rândul lui în stare de ebrietate, şi-a lovit victima peste ceafă cu un topor, iar apoi, când a căzut, l-a lovit de mai multe ori cu o bâtă”, a mai spus Cotrău.

Sâmbătă, Petru Foltuţ a fost dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor, care a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

×