x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Bica recunoaște, INVOLUNTAR, că vizita la Paris a plătit-o Udrea (AUDIO)

Alina Bica recunoaște, INVOLUNTAR, că vizita la Paris a plătit-o Udrea (AUDIO)

30 Oct 2014   •   23:22
Alina Bica recunoaște, INVOLUNTAR, că vizita la Paris a plătit-o Udrea (AUDIO)

În convorbirea telefonică avută cu un reporter Antena 3, Alina Bica a comis o eroare de comunicare, admițând, fără să vrea, că vizita sa la Paris a fost o recompensă din partea Elenei Udrea.

Atunci când reporterul aduce în discuție subiectul cheltuielilor foarte mari, ocazionate de vizita la Paris, Alina Bica i-a replicat acest aspect nu o privește și că pe niciunul din documentele publicate pe site-ul Wordpress nu apare semnătura sa, o declarație în urma căreia se poate trage concluzia că procurorul-șef al DIICOT nu a plătit nimic în timpul vizitei sale la Paris, toate cheltuiala fiind suportată de Elena Udrea.

Antena 3 a aflat Elena Udrea a mai stat la aceaşi hotel şi în luna noiembrie a anului trecut.
"A stat la noi de două ori. O dată anul acesta, o dată anul trecut. Anul acesta a venit în februarie. Februarie 2014. (...) Anul trecut a venit în noiembrie şi a stat tot 3 zile. A avut o cameră junior suite. (...) Rezervarea a fost făcută pentru două persioane dar nu ştiu dacă a şi stat cu cineva sau este doar modul în care rezervarea a fost înregistrată", este declaraţia unui recepţioner al hotelului "Le Bristol", din Paris, pentru Antena 3.
Preţul unei astfel de camere se ridică la 1.600 de euro pe noapte. Ceea ce înseamnă că fiecare plimbare a Elenei Udrea la Paris a costat, doar pentru cazare, aproape 5.000 de euro.



×