x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambulanţă SMURD lovită de tramvai, doi paramedici răniţi grav

Ambulanţă SMURD lovită de tramvai, doi paramedici răniţi grav

11 Feb 2010   •   00:00

O ambulanţă SMURD a fost lovită de un tramvai, azi, pe Calea 13 Septembrie din Capitală, la scurt timp după ce a ieşit pe poarta sediului ISU Bucureşti pentru a merge la un caz, iar doi dintre cei trei membri ai echipajului au fost răniţi grav.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat că accidentul s-a produs chiar în faţa instituţiei, pe Calea 13 Septembrie, când ambulanţa a staţionat pe linia de tramvai din cauza maşinilor care nu îi făceau loc să circule.

Onofrei a adăugat că vatmanul nu a putut frâna la timp, astfel că a lovit ambulanţa în plin. Maşina a fost avariată în proporţie de 50 la sută, a precizat sursa citată.

Echipajul de pe ambulanţa SMURD era format din trei membri, care au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Doi dintre aceştia au fost grav răniţi, unul având leziuni la cap, iar celălalt o mână ruptă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie Rutieră pentru a dirija circulaţia, însă ambulanţa avariată fusese deja îndepărtată de pe şine şi dusă în curtea ISU Bucureşti.

Un alt echipaj de ambulanţă cu medic s-a deplasat la cazul ce trebuia asistat de paramedicii răniţi, fiind vorba de un bărbat operat, cu grave probleme respiratorii.

×
Subiecte în articol: observator