x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Are 106 ANI și este CEL MAI LONGEVIV VETERAN DE RĂZBOI din Oltenia. Ce amintiri are GENERALUL STOICHECI?

Are 106 ANI și este CEL MAI LONGEVIV VETERAN DE RĂZBOI din Oltenia. Ce amintiri are GENERALUL STOICHECI?

11 Ian 2017   •   09:01
Are 106 ANI și este CEL MAI LONGEVIV VETERAN DE RĂZBOI din Oltenia. Ce amintiri are GENERALUL STOICHECI?

Generalul de brigadă în retragere Titu Stoicheci, cel mai longeviv veteran de război din Oltenia, a fost sărbători, ieri, de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi la împlinirea vârstei de 106 ani.
Jandarmii s-au prezentat la locuinţa veteranului Titu Stoicheci căruia i-au înmânarea o diplomă de onoare, o plachetă omagială, un tort şi o şampanie, iar sărbătoritul a evocat pentru toţi cei prezenţi la eveniment momente care i-au marcat viaţa.
“Odată cu înmânarea diplomei de onoare, a plachetei omagiale, a tortului şi a şampaniei aniversare, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi au ţinut să-i transmită bravului jandarm urări de sănătate şi multe bucurii alături de cei dragi sufletului. Pentru toţi cei prezenţi, sărbătoritul a evocat momente care i-au marcat viaţa, o viaţă trăită frumos în care a păstrat amintirile din anii petrecuţi în rândurile Jandarmeriei Române”.
Titu Stoicheci a fost sărbătorit la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, eveniment la care a şi participat şi în cadrul căruia le-a a vorbit celor prezenţi despre momentele importante din cariera sa, despre bătălia de la Stalingrad la care a participat, dar le-a dat celor mai tineri şi câteva sfaturi pentru viaţă şi sănătate despre care spune că “nu este ceva care vine din afară, dacă nu respecţi nişte reguli”.
“Am participat în al Doilea Război Mondial,.........

Află povestea surprinzătoare a celui mai vârstnic veteran de război, AICI

Te-ar mai putea interesa si:

O băutură care face cât 100 de abdomene. Topește instant grăsimea de pe burtă
Dieta Zone, preferata vedetelor
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar... 

×