x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băhăian, fără bani de avocat

Băhăian, fără bani de avocat

de Violeta Fotache    |    05 Feb 2010   •   00:00

Fostul regizor Sergiu Băhăian a fost dus la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă, în dosarul de la DIICOT Constanţa. El este acuzat de instigarea lui Valentin Şlepac la comiterea a două omoruri deosebit de grave. Totodată Băhăian este acuzat de constituire de grup infracţional organizat şI înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Apărătorul său în faza de urmărire penală, avocatul Alexandru Pantea, nu îl va asista la Tribunalul Constanţa. "Probabil că va avea un apărător din oficiu. Mie nu mi-au spus că îl vor duce că poate rămâneam şI încheiam un contrat şI pentru reprezentanrea lui Băhăian în faţa instanţei.", ne-a declarat avocatul.


FĂRĂ BANI DE AVOCAT
De precizat că deşI a fost apărat de avocatul Pantea, nici Sergiu Băhăian, nici vreun membru al familiei sale nu a plătit onorariul avocatului. Acestuia abia I s-au dat banii necesari pentru drumul la Constanţa. Surse judiciare ne-au precizat că sora şI mama inculpatului nici nu mai vor să audă de el, acum că a fost arestat din nou după scandalul mai vechi cu Sabina Product. Nişte haine i-a cumparat tot apărătorul din buzunarul lui, ne-au mai spus sursele citate.

Judecătorii constănţeni au amânat judecarea propunerii de arestare preventivă, până luni la ora 10,00, acordând până atunci timp pentru pregătirea apărării, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Constanţa, magistratul Ciprian Coadă. 

×
Subiecte în articol: observator