x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blejnar: Presa şi statul sunt de vină pentru neplata stimulentelor de la Finanţe

Blejnar: Presa şi statul sunt de vină pentru neplata stimulentelor de la Finanţe

13 Oct 2010   •   00:00
Blejnar: Presa şi statul sunt de vină pentru neplata stimulentelor de la Finanţe

Oamenii au încercat să discute cu seful ANAF, Sorin Blejnar. Acesta le-a spus oamenilor că au rămas fără stimulente din cauza statului şi a presei. El afirmat că presa e responsabilă pentru că li s-au eliminat sporurile.

Şeful ANAF a acuzat presa de problemele salariale ale angajaţilor de la Finanţe.

"Dumneavoastră cei de la presă aveţi parte din această vină la faptul că aceşti oameni nu sunt plătiţi pentru că aţi spus în permanenţă că cei de la Finanţe au trecut mai uşor peste scăderea de 25 % pentru că primesc stimulente. Dumneavoastră sunteţi parte pentru că aceşti oameni nu primesc banii, de cealaltă parte sunt eu, dar eu cred că din partea mea voi rezolva. Oamenii o să-şi primească bani. Acest sistem a fost prost şi noi l-am corectat, după 20 de ani cineva a corectat acest sistem", a declarat Sorin Blejnar, şeful ANAF.

"O să se dea banii. Săptămâna asta luni în plenul Camerei Deputaţilor a fost aprobat amendamentul de modificare a legii 330/2009 şi oug 1/2001 care după 20 de ani de zile reglementează statul şi salarizarea oamenilor din această instituţie. Oamenii aceştia vor primi mai mulţi bani după ce va apărea în Monitorul Oficial.

Realitatea.net

×
Subiecte în articol: observator