x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bulgarii voiau să-l "importe" pe Hotia Georgescu! L-AU FILMAT ÎN CĂTUŞE!

Bulgarii voiau să-l "importe" pe Hotia Georgescu! L-AU FILMAT ÎN CĂTUŞE!

de Dan Constantin    |    17 Mar 2015   •   08:03
Bulgarii voiau să-l "importe" pe Hotia Georgescu! L-AU FILMAT ÎN CĂTUŞE!

Hotia Georgescu a fost recomandat Bulgariei de marii raportori MCV sa ajute la infiintarea unei agentii de integritate la sud de Dunare. Recomandarea a fost luata in serios de bulgari care prin indemnul doamnei Meglena Kuneva, fost comisar european, si actual vicepremier al guvernului bulgar, au trimis  o echipa de jurnalisti sa-l intervieveze pe Horia Georgescu, ca avantpremiera la vizita lui la Sofia.
 
Luni, harnici ziaristi bulgari erau, potrivit unor surse din comunitatea media, prezenti la Bucuresti unde erau gazduiti de o AGENTIE DE STIRI ONLINE si indrumati, potrivit surselor din interiorul redactiei respective de un sef editorial supus macovismului fundamentalist.

Bulgarii au ramas cruciti cand au vazut prima stire a televiziunilor, cand omul lor, profesorul de integritate, era bagat sub escorta la DNA. Zaristii au primit si frisca de pe tort cand l-au  filmat pe Hotica Georgescu in catuse.
 
Reportaj de senzatie pentru bulgari. Exportul de integritate din Romania se anuleaza pana la noi ordine. La pachet cu Georgescu, a fost prezentata ca model demn de luat si Codruta Kovesi.
Asteptam urmatoarea vizita de documentare a ziaristilor bulgari la Bucuresti. Au mana buna.  Kuneva este absolut debusolata.

×