x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Claudiu Roman, DJ la Radio 21, s-a SINUCIS! Cunoscutul prezentator s-a spânzurat cu un cablu electric

Claudiu Roman, DJ la Radio 21, s-a SINUCIS! Cunoscutul prezentator s-a spânzurat cu un cablu electric

19 Sep 2014   •   12:51
Claudiu Roman, DJ la Radio 21, s-a SINUCIS! Cunoscutul prezentator s-a spânzurat cu un cablu electric

Claudiu Roman, MC şi DJ la Radio 21, a ales să-şi pună capăt zilelor în locuinţa sa din centrul Capitalei, scrie spynews.ro. Trupul neînsufleţit al lui Claudiu Roman, de numai 34 de ani, a fost găsit de apropiaţi, îngrijoraţi că acesta nu mai răspundea la telefon.

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orelor 22.00. Realizatorul radio a fost găsit spânzurat de caloriferul din baie, cu un cablu electric. În apropierea lui se afla un bilet de adio. "Îmi cer scuze pentru gestul meu", este ultimul mesaj pe care Claudiu l-a lăsat rudelor.

Surse apropiate familiei au confirmat faptul că Roman trecea printr-o perioadă dificilă, fiind de luni întregi în depresie. Mai mult, în urmă cu câteva zile, Claudiu Roman şi-ar fi pierdut locul de muncă, fiind disponibilizat.

"Sunt şocat de veseta asta. Este omul datorită căruia am ajuns în faţa camerelor. Cred că niciodată nu i-am mulţumit îndeajuns. Era un pasionat al radioului. Simţea că cea mai bună modalitate de a junge la sufletele oamenilor era prin intermediul vocii lui. Transmitea veselie, era foarte aproape de oameni. Era pâinea lui Dumnezeu", a declarat la Antena 3 Daniel Osmanovici, prezentator al Observatorului de weekend la Antena1.

"Sa te odihnesti in pace, bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine, nu te vom uita niciodata", a postat un prieten pe pagina de Facebook a lui Claudiu Roman.

"Te-ai oprit din drum prea devreme prietene. Iarta-ne pentru ca nu am stiut sa te tinem alaturi de noi mai mult si pentru ca nu am vorbit cu tine mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca", a scris un alt prieten.

"Nu trebuia sa faci asta, trebuia sa fii puternic prietenul meu....Dumnezeu sa te odihnească în pace!", a postat un altcineva.

"Astazi este o zi foarte trista. Dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles inca, ce inseamna sa frangi aripile pasiunii...", a scris fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu, pe pagina lui de Facebook.



×