x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Daniel Constantin: “Solicităm tratament egal în relaţia dintre stat şi firmele private”

Daniel Constantin: “Solicităm tratament egal în relaţia dintre stat şi firmele private”

26 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, s-a consultat astăzi cu reprezentanţii mediului de afaceri din Timişoara asupra măsurilor pe care clasa politică ar trebui să le ia pentru stoparea crizei economice.



"Avem parte de un Guvern care adoptă măsuri neconforme cu realitatea: măreşte numărul şomerilor, creşte taxele şi impozitele şi descurajează investiţiile. În acest context, Partidul Conservator propune mediului de afaceri o serie de soluţii pentru relansarea economiei româneşti. Le expunem astăzi aici, pentru că vrem să ne sfătuim cu mediul de afaceri înainte de promovarea oricărei iniţiative legislative, iar dumneavoastră să ne ajutaţi să le îmbunătăţim", a declarat preşedintele conservator.

Conservatorii susţin neimpozitarea profitului reinvestit, plata TVA la cel mult 30 de zile de la încasarea facturii, iar nu la emiterea facturii, şi facilităţi fiscale pentru firmele care îşi achită taxele la timp. "Solicităm tratament egal în relaţia dintre stat şi firmele private. Statul vrea să mărească penalităţile companiilor care întârzie cu plata contribuţiilor la buget, iar noi propunem ca şi statul să plătească penalităţi atunci când întârzie cu rambursarea TVA", a subliniat liderul conservator Daniel Constantin.

În cursul zilei de astăzi, liderul PC, Daniel Constantin, a discutat cu preşedintele filialei PSD Timiş, Ilie Sârbu, despre colaborarea la nivel de Alianţă între organizaţiile din teritoriu ale celor două formaţiuni politice.

×
Subiecte în articol: observator