x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi morţi într-un accident pe DN1

Doi morţi într-un accident pe DN1

26 Aug 2009   •   00:00

Un bărbat de 59 de ani, din Blaj, şi o tânără de 29 de ani, din Bărăbanţ - Alba Iulia, au murit într-un accident rutier produs pe raza comunei Sîntimbru, pe DN 1 (DE 81). Drama s-a produs după ce un autotren înmatriculat în Polonia a intrat pe contrasens, încercând să evite două maşini care opriseră la o trecere de pietoni.



Potrivit Poliţiei, şoferul autotrenului, în vârstă de 51 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de vehiculul care circula în faţa sa şi la o frână bruscă a acestuia, în apropierea unei treceri de pietoni, a tras de volan stânga, pentru a evita coliziunea cu maşina în cauză. TIR-ul a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism care circula regulamentar. Autoturismul a fost strivit de un gard, cele două persoane aflate în maşină, Ioan M. şi Nicoleta C., neavând nicio şansă.

Pentru scoaterea victimelor încarcerate în maşină s-a acţionat timp de o jumătate de oră, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, sergent major Alina Bălaş. Traficul nu a fost blocat în urma accidentului, circulaţia fiind întreruptă, pentru câteva minute, doar pe durata efectuării măsurătorilor.

Sursa: Antena 3

×
Subiecte în articol: observator