x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator El este cel care a amenințat-o cu moartea pe eleva din Sfântu Gheorghe care a purtat la școală bentița tricoloră

El este cel care a amenințat-o cu moartea pe eleva din Sfântu Gheorghe care a purtat la școală bentița tricoloră

21 Mar 2013   •   13:38
 El este cel care a amenințat-o cu moartea pe eleva din Sfântu Gheorghe care a purtat la școală bentița tricoloră
Sabina Elena, eleva din Sfântu Gheorghe amenințată cu moartea pentru că a purtat la școală bentița tricoloră, a publicat, pe contul său de Facebook, fotografia autorului amenințării - Zsolt Lendvay-Simon. Deasupra fotografiei este scris „CAUTAT”.
 
„Moarte Sabina Elena !!! Trăiască Ungaria Mare ... Ţinutul Secuiesc în libertate, Ardealul nu-i România, România-Ţigănia, p...a mă-tii țigan!”, a scris Lendvay-Simon pe rețeaua de socializare.
 
Sabina Elena se mulțumește să spună, despre acest individ, că este „agitator al autonomiei «Ținutului Secuiesc»”.
 
Poliţia Covasna a deschis dosar penal  în cazul elevei din Covasna care a fost ameninţată pe o reţea de socializare, după ce a purtat o bentiţă cu tricolorul românesc la şcoală, pe 15 martie, de ziua maghiarilor. De asemenea, poliţiştii vor lua măsuri de prevenire a violenţei în zona Liceului "Korosi Csoma Sandor" din oraşul Covasna, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Diana Lolu, potrivit Mediafax.

Lolu a explicat că s-a deschis un dosar penal cu autor necunoscut şi poliţiştii caută persoana care a postat pe o reţea de socializare o ameninţare la adresa elevei respective. 

×