x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Exod spre litoral. Cozi de 10 km la Feteşti

Exod spre litoral. Cozi de 10 km la Feteşti

24 Iul 2010   •   00:00
Exod spre litoral. Cozi de 10 km la Feteşti

La staţia de taxare de la Feteşti, coloana de maşini s-a întins sâmbătă de dimineaţă pe 10 km. A fost a doua zi în care turiştii au stau la cozi kilometrice pentru a plăti taxa de trecere a Podului de la Cernavodă.

Trafic îngreunat, în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către litoral.

La staţia de taxare de la Cernavodă, de la km 144, coloana de maşini a ajuns, la un moment dat, chiar şi la 10 km. De al ora 10 dimineaţa însă, traficul pe Autostrada Soarelui se desfăşoară în condiţii normale.

Potrivit centrului INFOTRAFIC, pe tronsonul cuprins între km 133 şi 144 au avut loc, în această dimineaţă, opt tamponări, dintre care numai într-una o persoană a fost rănită uşor.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii recomandă folosirea unor rute ocolitoare: DN2 Bucureşti-Urziceni, DN2A Slobozia-Hărşova-Constanţa, DN3 Bucureşti-Fundulea-Lehliu, DN3A Drajna-Feteşti.

Autostrada Soarelui a fost luată şi ieri cu asalt de mai mulţi turişti. Cozile la aceleaşi staţii de taxare s-au întins din nou pe câţiva kilometri. Pentru fluidizarea traficului, poliţiştii au decis ieri să devieze autoturismele de mare tonaj care tranzitau autostrada. În plus, angajaţii de laDrumuri şi Poduri au suplimentat numărul de benzi spre litoral.

"Ca să putem fluidiza traficul spre Bucureşti am repus trei benzi spre Bucureşti şi aşa mişcările astea le facem în funcţie de cum e traficul: spre Bucuresti sau spre Constanţa. În interiorul cabinei există personal suplimentar care îi sprijină pe cei din cabine ca să poată să organizeze această muncă, să fie în sprijinul nostru şi al cetăţenilor " a spus ieri directorul adjunct al Direcţiei regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, Cornelia Vulpoi.

Hotelierii preconizează un număr recod de vizitatori pe litoralul românesc în acest weekend

Sâmbătă la ora 8 dimineaţa pe litoralul românesc se aflau deja 110.000 - 120.000 de turişti. Iar hotelierii se aşteaptă ca cifra să crească în continuare. Ei au preconizat 150.000 de persoane, un număr record pentru anul 2010.

×
Subiecte în articol: special observator