x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FOTO. Carmen Iohannis, pe vremea in care tinuta ei nu starnea comentarii

FOTO. Carmen Iohannis, pe vremea in care tinuta ei nu starnea comentarii

23 Dec 2014   •   19:10
FOTO. Carmen Iohannis, pe vremea in care tinuta ei nu starnea comentarii
Sursa foto: presidency.ro

Furnicaturi in degete pe taste si dorinta de a comenta a starnit nu discursul citit de Klaus Iohannis in Parlament, despre politicile interne sau externe, despre sanatate sau educatie, despre cum vede el viata romanilor in urmatorii cinci ani, ci rochia si dressing-codul, expresia la moda pentru mai perimata expresie romaneasca - cod de tinuta vestimentara, a sotiei sale, Carmen.

Prea scurta, prea cu genunchi, prea fara maneci, prea de vara, prea de 500 de euro de pe un site de modelism, toate paleative a ceea ce voia lumea sa zica, citand dintr-o reclama: prea ca la tara!

Grupul de initiativa constituit cu ocazia necesitatii recuperarii de imagine pozitiva pentru doamna Iohannis a simtit ca e nevoie sa redea poporului o viziune mai aproape de natural si de oameni.
Si cum alegerile au fost castigate pe Facebook, tot acolo s-a transmis si pansamentul respectiv: doamna Iohannis postand pe profilul sau o imagine a scolaritei ce-a fost, insotita de comentariul: "O fotografie draga mie".

Cititi si:
■  Descoperire MISTERIOASĂ pe un câmp din Anglia. Imaginile AU LUAT CU ASALT reţelele de socializare (VIDEO)

■  Paraşutistul care l-a UCIS pe Ceauşescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE în The Mirror. Ce i-a spus dictatorul înainte să moară (VIDEO)

Facebook

×