x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proaspăt demisionat din PDL, deputatul Gelu Vișan denunță: Vasile Blaga coordonează mafia PDL!

Proaspăt demisionat din PDL, deputatul Gelu Vișan denunță: Vasile Blaga coordonează mafia PDL!

01 Noi 2012   •   00:15
Proaspăt demisionat din PDL, deputatul Gelu Vișan denunță: Vasile Blaga coordonează mafia PDL!
Sursa foto: Dragos Stoica / Intact Images

Imediat după demisia din PDL și anunțarea candidaturii, pentru un nou mandat de deputat, din partea PPDD, Gelu Vișan a lansat un atac dur la cel mai înalt vârf al PDL. În direct nu la OTV, ci la RTV, Vișan a declarat că însuși Vasile Blaga, președintele democrat-liberalilor coordonează mafia de partid. „Există o firmă care înregistrează cel mai mare profit din țară, la ora asta. Este vorba de Tehnologica Radion. Această firmă este controlată, dirijată de Vasile Blaga”. Vișan a dat exemplul unui contract de dezăpezire în valoare de 40 de milioane de euro, valabil pentru perioada 2010 - 2014, încheiat de autoritățile locale din județul Dolj cu Tehnologica Radion, în urma intervenției directe a președintelui PDL. Rugat de moderatorul emisiunii să ofere probe în susținerea alegației sale, Vișan s-a rezumat în a afirma că le va prezenta în instanță, dacă Vasile Blaga îl va da în judecată.
Ex-deputatul pedelist a denunțat sistemul mafiot instituit de conducerile principalelor formațiuni politice - PDL, PSD și PNL. Conducerile județene ale partidelor numesc directorii de deconcentrate exclusiv pe criterii politice, iar aceștia au grijă ca doar firmele de partid să câștige licitații și să contribuie, ulterior, din profitul generos, la prosperitatea politicienilor care le susțin.
Deputatul dojean a intrat în conflict deschis cu organizația locală a PDL, după ce i-a atacat deschis pe liderii formațiunii, în frunte cu Radu Berceanu. Organizația Dolj a PDL l-a acționat în instanță pe Vișan, cerându-i daune morale de 500.000 de lei.

×