x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

25 Aug 2009   •   00:00

!! Ne-am enervat cumplit când am au­zit că manelistul Guţă a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zi­le, după ce a fost prins conducând cu peste 150 de kilometri la oră. Nu ne-a enervat faptul în sine - şi-i do­rim "la mai mare!" -, ci gândul că toţi colegii de la tabloide compun deja des­chi­deri de ziare pe aceeaşi temă, iar ma­ne­listul Guţă se va enerva şi nu va mai răspunde la telefon jur­na­liş­ti­lor din toată ţara, care şi-au unit par­că for­ţe­le pentru a-l agasa când el are atâtea probleme, într-o lume atât de mare.

!! Ne enervează lipsa veceurilor din Vama Veche şi nepăsarea până la nesimţire a angajaţilor de la toaletele publice, care-şi fac programul după bunul plac, lăsându-i pe rătăciţii de pe plajă să se uşureze-n mare, pe pereţii barurilor sau pe şezlongurile strânse morman din loc în loc, numai pentru că n-au ei chef să ţină buda deschisă între opt seara şi zece dimineaţa. Şi ne mai enervează ăia care-ar trebui să controleze, sau măcar să afle, cine ţine evidenţa taxei de un leu de la veceu şi ce impozite ar trebui să plătească.

!! Ne enervează acei angajatori care-şi storc sezonierii de vlagă, obligându-i să muncească neomenesc de mult, peste orice limită a normalului, fără să le facă măcar contract de angajare. Şi mai rău ne enervează inspectorii ITM care se duc la verificări numai să-şi ridice şpaga periodic, fără să le pese de vieţile oamenilor exploataţi pe salarii de mizerie, plătite la negru.

×
Subiecte în articol: observator