x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ion Smeeianu ar putea fi demis de la conducerea Poştei şi înlocuit cu Alexandru Petrescu

Ion Smeeianu ar putea fi demis de la conducerea Poştei şi înlocuit cu Alexandru Petrescu

10 Iun 2014   •   19:43
Ion Smeeianu ar putea fi demis de la conducerea Poştei şi înlocuit cu Alexandru Petrescu

Noul Consiliu de Administraţie al Poştei Române s-a reunit în această seară într-o primă şedinţă pentru a discuta numirea unui nou director general la Poşta Română, au declarat pentru Agerpres surse guvernamentale.

'La această oră se desfăşoară prima şedinţă a noului Consiliului de Administraţie, care discută înlocuirea lui Ion Smeeianu (foto) în funcţia de director general şi numirea unui interimar, cel mai probabil în persoana lui Alexandru Petrescu', au precizat sursele citate.

Adunarea Generală a Acţionarilor din Poşta Română a decis la finele săptămânii trecute schimbarea componenţei Consiliului de Administraţie de la Poşta Română, în noul CA fiind numiţi, printre alţii, Ludwik Sobolewski (directorul general al BVB), Dante Stein (fost consilier al premierului Victor Ponta), Alexandru Petrescu (fost director executiv la CNPR) şi Adrian Cughi (reprezentantul Fondului Proprietatea).

Ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, a declarat azi că AGA din Poşta Română a ajuns la concluzia că toţi membrii Consiliului de Administraţie vor fi revocaţi, cu excepţia reprezentantului Fondului Proprietatea.

'Ştiu că AGA a ajuns la concluzia că toţi în afară de reprezentantul Fondului Proprietatea vor fi revocaţi, urmând să fie numit un Consiliu de Administraţie interimar, iar acesta din urmă va lua o decizie dacă rămâne cu domnul Smeeianu sau alege un alt director general interimar. Decizia se discută încă de joi (5 iunie 2014 - n. r.)', a spus Cotovelea.

Oficialul a adăugat că aşteaptă argumentele AGA referitoare la decizia de revocare a membrilor Consiliului de Administraţie din Poşta Română.

×
Subiecte în articol: smeeianu poşta romănă petrescu