x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ionuţ Budişteanu s-a întors de la Salonul de Invenţii de la Bruxelles 2014 cu cinci premii şi două medalii

Ionuţ Budişteanu s-a întors de la Salonul de Invenţii de la Bruxelles 2014 cu cinci premii şi două medalii

17 Noi 2014   •   12:15
Ionuţ Budişteanu s-a întors de la Salonul de Invenţii de la Bruxelles 2014 cu cinci premii şi două medalii
Sursa foto: Ionuţ Budişteanu s-a întors de la Salonul de Invenţii de la Bruxelles 2014 cu cinci premii şi două medalii

Ionuţ Budişteanu a participat la Salonul de Invenţii de la Bruxelles 2014 cu un dispozitiv electronic menit să faciliteze prinderea unor infractorii care vandalizează un bancomat. Budișteanu a obținut cinci premii şi două medalii.

"Am fost selectat de către Ministerul Educaţiei Naţionale să particip la Salonul Internaţional de Invenţii de la Bruxelles - Brussels Innova 2014, fiind ceea de a 63-a ediţie a evenimentului. Eu am prezentat o invenţie constând într-un dispozitiv electronic conectat la mai multe camere de filmat şi un microfon ce recunoaşte automat amprenta spectrală a zgomotului produs de către un polizor unghiular când un infractor încearcă să taie cu un polizor/polidisc un bancomat, dar şi momentul în care un spărgător care poartă cagulă intră într-o anumită instituţie. Deci recunoaşte momentul în care vede că cineva poartă o cagulă şi îşi acoperă faţa şi implicit dă alarmă. Pentru mine este prima ediţie la Salonul Internaţional de Invenţii de la Bruxelles, unde am obţinut trei premii şi o medalie de aur. O medalie şi un premiu special dat de către Taiwan Prominent Inventor Association şi un premiu special dat de către Secretarul de stat din Bruxelles", a declarat Ionuţ Budişteanu.


×