x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martor la un accident pe stăzile Capitalei

Martor la un accident pe stăzile Capitalei

21 Iul 2009   •   00:00


Deşi perioada concediilor a descongestionat, cât de cât, traficul bucureştean, stăzile Capitalei nu sunt deloc lipsite de evenimente, probabil şi din cauza conduitei rutiere mai agresive, de mare popularitate în rândul şoferilor.

Cu siguranţă, din cauza spaţiului îngust, intersecţia străzilor Dionisie Lupu cu Arthur Verona nu oferă posibilitatea unor manifestări automobilistice de mare viteză, totuşi, în goana pentru eliminarea timpilor morţi, prin nonşalanţa celor ce le conduceau, o  maşină de curierat rapid şi un taxi  şi-au confruntat tablele într-o ciocnire spectaculoasă.

Maşina de curierat nu a acordat prioritate taxiului, l-a izbit în plin făcându-l să ricoşeze într-un autoturism parcat, cum altfel decât neregulamentar. Taxi-ul a făcut două volute prin aer după care s-a prăvălit lângă o dubă, care la rândul său a dobândit statutul de avariată.

Cu promptitudine, şi-au făcut apariţia Salvarea, Pompierii şl o maşină de descarcerare a SMURD. Din fericire, fişele medicale nu au înregistrat decât rănirea uşoară a şoferului taxiului.
imagini Andrei Crăitoiu, www.ardeimedia.ro

×
Subiecte în articol: observator