x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Albulescu: "Sunt convins că România nu se va distruge mai rău decât este acum"

Mircea Albulescu: "Sunt convins că România nu se va distruge mai rău decât este acum"

03 Sep 2011   •   06:28
Mircea Albulescu: "Sunt convins că România nu se va distruge mai rău decât este acum"

Marele actor Mircea Albulescu a fost invitatul de vineri seara al lui Victor Ciutacu, la emisiunea "Vorbe Grele" de pe Antena 3. Maestrul a vorbit despre Romania, despre convingerile sale politice si despre motivul pentru care a refuzat sa intre in politica.

"Cred ca e important si cred in idealurile oamenilor de stanga. Adica oamenii care se pot lupta nu numai pentru binele lor ci si pentru altii. Eu asta inteleg prin stanga. Nu discut politica decat foarte rar. Eu cred ca politica se face, nu se discuta", a declarat Albulescu.

Desi, de-a lungul timpului, a primit mai multe oferte, Mircea Albulescu a refuzat sa intre in politica.

"Doua sabii intr-o teaca nu incap. Doua indeletniciri care inseamna afisarea la public, dorind sa-l conving despre convingerile mele artistice cand sunt actor sau politice daca sunt om politic, nu tine, nu e bine. Si atunci am stat linistit", a afirmat Albulescu.



Intrebat cum isi vede tara, Mircea Albulescu este optimist si afirma ca "mica mea Romanie arata plina de speranta" si, "privind in spate, inainte avem toate sansele sa ne fie mult mai bine".

"Privind in spate imi dau seama ca totusi inainte avem toate sansele ca sa ne fie ceva mai bine, spre mai bine, spre mult mai bine. Dar acest lucru depinde de doi factori. De noi si ai nostri si de bunul Dumnezeu. [...] Bunul meu, de ce sa fiu pesimist? Pentru ca altminteri n-as mai fi. Este o situatie pasagera. Sunt convins ca Romania nu se va distruge mai rau decat este acuma, multa vreme si ca pana la urma oamenii se vor trezi, oamenii isi vor sufleca manecile si vor sti sa faca cu aceasta tara asa cum trebuie sa fie", a mai spus actorul.



×