x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Doamna Rarinca a fost eliberată de justiţie şi propaganda SRI zice că Tăriceanu a atacat justiţia

Mircea Badea: Doamna Rarinca a fost eliberată de justiţie şi propaganda SRI zice că Tăriceanu a atacat justiţia

27 Mai 2015   •   06:48
Mircea Badea: Doamna Rarinca a fost eliberată de justiţie şi propaganda SRI zice că Tăriceanu a atacat justiţia

Mircea Badea a comentat reacţiile "jurnaliştilor" propagandişti referitoare la scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu, de marţi.

"SRI şi-a dezlănţuit propaganda. Deci toţi acoperiţii din presă au acum acelaşi text: "Domne', Tăriceanu, atac la justiţie!" Treaba stă niţel invers. Justiţia a eliberat-o pe Rarinca. Justiţia a achitat-o pe Rarinca. Încă de la fond a existat o problemă că stătea în arest preventiv, deşi fusese condamnată cu suspendare. În cele din urmă, justiţia a achitat-o. Dacă ăştia încearcă să convingă creierele nivelate că de fapt doamna Stanciu reprezintă justiţia şi nu instanţa, este o manevră penibilă sereisto-securistă la care nu mai pune nimeni botul."

Badea a explicat că reacţiile de genul acesta nu au întârziat să apară nici pe pagina sa de Facebook.

"Eu scriam pe Facebook: "Domnul Iohannis, ia uitaţi, şefa ÎCCJ a făcut o plângere penală total aiurea unei persoane care a fost condamnată total aiurea." Şi unul de pe Facebook zice: "Domnul Badea, preşedintele nu poate să facă nimic, pentru că ar deveni preşedinte - jucător. Poate cel mult să o graţieze pe doamna Rarinca." Păi cum să o graţieze, dacă tocmai a fost achitată? Cum?
 

×