x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator NOAPTEA MINȚII: Traian Băsescu scrie pe Facebook că s-a mutat în PALATUL Scroviştea, dar tot într-o cameră doarme

NOAPTEA MINȚII: Traian Băsescu scrie pe Facebook că s-a mutat în PALATUL Scroviştea, dar tot într-o cameră doarme

de Teodora Barbăsură    |    30 Mar 2015   •   21:33
NOAPTEA MINȚII: Traian Băsescu scrie pe Facebook că s-a mutat în PALATUL Scroviştea, dar tot într-o cameră doarme
Sursa foto: NOAPTEA MINȚII: Traian Băsescu scrie pe Facebook că s-a mutat provizoriu în Palatul Scroviştea, dar tot într-o cameră doarme

Traian Băsescu a comis gestul suprem de sfidare la adresa milioanelor de români. Și nu la vreo întâlnire între cunoscuții săi, la un pahar de bere, sau în intimitatea castelului, ci în public, pe Facebook. După ce am putut observa cum fostul președinte s-a mutat cu cățel și purcel la palatul Scroviștea, fostă reședință REGALĂ și loc de relaxare pentru PREȘEDINȚII României, nu foștii, Traian Băsescu a postat astăzi pe Facebook o explicație aiuritoare: 

"Pentru cei care mor de grija altora...M-am mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea mea, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie. Total, maxim 120 mp conform solicitării mele, pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreţinere. Cînd RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti. Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare" scrie fostul președinte.

Cu alte cuvinte, Băsescu sugerează mediocritatea în care își duce traiul, de parcă toată lumea ar putea să solicite la RA-APPS 120 de mp în Palatul Scroviștea și să locuiască cu chirie în cămăruța de sub scară.

Așteptăm cu nerăbdare și postarea în care ne spune că s-a angajat ca majordom la Palatul Scroviștea și că n-are bani de chirie, pentru că l-au prins paznicii la cramă, când ieșea din cei 120 mp alocați domniei sale și i-au umflat factura.

×