x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PROFETUL ADORMIT a BULVERSAT oamenii de ştiinţă. Edgar Cayce a văzut trecutul, viitorul şi SFÂRŞITUL LUMII!

PROFETUL ADORMIT a BULVERSAT oamenii de ştiinţă. Edgar Cayce a văzut trecutul, viitorul şi SFÂRŞITUL LUMII!

05 Apr 2015   •   14:22
PROFETUL ADORMIT a BULVERSAT oamenii de ştiinţă. Edgar Cayce a văzut trecutul, viitorul şi SFÂRŞITUL LUMII!
Edgar Cayce, numit și "profetul adormit", avea viziuni în timp ce se afla în transă, vedea lucruri din trecut, din prezent și din viitor, a descifrat mistere ale istoriei, a salvat oameni de boli incurabile, iar profețiile sale despre cumpenele omenirii uluiește în continuare o lume întreagă.

Cayce s-a nascut în anul 1877, într-o familie de fermieri săraci din statul Kentucky. La vârsta de şapte ani, Edgar începe să le povestească părinţilor săi despre viziunile ciudate pe care le are şi depre capacitatea sa de a intra în legatură cu persoanele decedate de curând. Părinţii, preocupati mai mult de starea de sărăcie a familiei, îl sfătuiesc să citească Biblia, lucru care Edgar îl va face pentru tot restul vieţii.

Edgar nu a vorbit doar de 2012. El a descoperit o multime de leacuri, inclusiv cure pentru boli fizice cu substanţe naturale.

Profetiile sale au atras atenţia multor oameni şi cercetători. Într-una dintre transe, Cayce a văzut capitole importante cu care s-a confruntat umanitatea, cum ar fi marea criză economică de la sfârşitul anilor '20, al Doilea Război Mondial şi chiar moartea a doi presedinţi, în jurul anului 1950. Aşa că, în anul 1945 preşedintele Roosevelt a murit iar în anul 1963, cel de-al doilea preşedinte, Kennedy, moare asasinat.


Citește și VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet


Acesta a mai prezis că, omenirea va fi martora unor catastrofe terestre soldate cu distrugerea unor părti imense din planetă. Al gen de schimbari, cauzate poate de schimbarea polului magnetic al Pământului, va afecta întrega planetă şi a mai vorbit şi despre schimbările climatice cu zeci de ani înainte ca oamenii de stiinţă să abordeze acesată problemă.

În anul 1936, Edgar a prezis că Atlantida, continentul scufundat, va reveni la suprafaţă, iar ''primele semne vor deveni vizibile în apropiere de Bahamas''. 32 de ani mai târziu, un pilot american a descoperit un drum pietruit la 2 km de zona menţionată. Mai mulţi savanţi consideră descoperirea ca fiind o parte din Atlantida.

Previziunile sale legate de viitor şi trecut au avut o gama variată, precum: '' New York-ul va fi atacat, China se va converti la creştinism şi că în anul 1933 lumea se va redresa din punct de vedere economic (ieşirea din Marea Criză Economică).

La data de 1 ianuarie 1945, Edgar făcea o ultimă declaraţie, cea prin care îşi anunţa moartea. Două zile mai târziu, profetul se stingea din viaţă, lăsând în urmă zeci de volume cu însemnări şi previziuni pe care le realizase în timpul vieţii.
 
Alte articole interesante
"MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503
O nouă descoperire CONTRAZICE orice practică medicală de urgenţă! Ce se întâmplă în CREIER în momentele dinaintea morţii
Cercetători NASA: Suntem pe punctul de a întâlni CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE. Ştim unde să căutăm!
IMAGINI ÎN PREMIERĂ, surprinse în adâncurile Golfului Mexic. Ce au filmat angajaţii unei platforme petroliere (VIDEO)
■ Avea 17 IUBITE IN ACELASI TIMP! Ce s-a intamplat dupa ce-au aflat una de cealalta

■ INCREDIBIL! Este prima oara cand o femeie isi PERMITE asa ceva pe Facebook!
■ FENOMEN MAGIC pe platoul Bucegilor. Ce se întâmplă în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, la poalele Sfinxului (VIDEO)
■ IMAGINI ŞOCANTE în Indonezia! Mortu' cade din coşciug în timpul procesiunii funerare (VIDEO)



 

×