x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FENOMEN MIRACULOS pe platoul Bucegilor. Ce se întâmplă în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, la poalele Sfinxului (VIDEO)

FENOMEN MIRACULOS pe platoul Bucegilor. Ce se întâmplă în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, la poalele Sfinxului (VIDEO)

07 Apr 2015   •   12:31
FENOMEN MIRACULOS pe platoul Bucegilor. Ce se întâmplă în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, la poalele Sfinxului (VIDEO)

În fiecare an, pe data de 28 noiembrie, pe platoul munţilor Bucegi, la poalele Sfinxului, are loc un fenomen spectaculos. Soarele apune peste munţi, formând o piramidă magică ce are puteri vindecătoare asupra celor care se află pe platou la acel moment.

Fenomentul ciudat, care adună în fiecare an zeci de oameni la poalele Sfinxului, ar fi legat de o legendă. Ar fi apărut în ziua în care Decebal şi-a ucis fiul, chiar în acest loc, ca sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.

Oamenii din satele de munte ale Bucegilor spun ca aici se petrec lucruri stranii. Unii vorbesc chiar de vindecari miraculoase.

Uneori, muntele se cutremura din senin. Se zice ca intre 1994 si 1997, in zona Bucegilor, s-au inregistrat mici zguduituri subterane zilnice, care se produceau doar la orele 20:00 si 3 noaptea.

Specialistii n-au putut spune decat ca sunt manifestari naturale, determinate de fracturi locale ale scoartei, dar n-au putut explica de ce s-au petrecut la ore fixe. Fenomenul parea cu atat mai ciudat cu cat muntele e alcatuit din calcare si conglomerate, care sunt roci stabile, scrie ziare.com. Alteori se aud bubuituri de sub pamant, ca si cum s-ar prabusi tavanul unei pesteri. Iar in timpul acestor fenomene, oamenii din asezarile de la poalele muntelui se plang de insomnii, indiferent de varsta.

Alte articole interesante

■ INCREDIBIL! Este prima oara cand o femeie isi PERMITE asa ceva pe Facebook!

MISTERUL lui Tutankhamon. Ce s-a întâmplat cu MUMIA FARAONULUI, în sarcofag, imediat după îmbălsămare (VIDEO)
PROFETUL ADORMIT a BULVERSAT oamenii de ştiinţă. Edgar Cayce a văzut trecutul, viitorul şi SFÂRŞITUL LUMII!
Fenomen MISTERIOS în Oceanul Atlantic, în apropiere de coasta Argentinei. Explicaţie BIZARĂ dată de NASA (VIDEO)
Un singur gram poate UCIDE un milion de oameni! Descoperire INCREDIBILĂ făcută de oamenii de ştiinţă (VIDEO)
■  Ruşii susţin că au intrat în legătură cu EXTRATEREŞTRII înaintea americanilor. Film ŞOCANT, publicat de Vocea Rusiei





×