x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre vrea să îl aducă pe actorul Halit Ergenc (Suleyman Magnificul), la carnavalul de la Mamaia

Radu Mazăre vrea să îl aducă pe actorul Halit Ergenc (Suleyman Magnificul), la carnavalul de la Mamaia

de Agerpres    |    03 Feb 2014   •   19:09
Radu Mazăre vrea să îl aducă pe actorul Halit Ergenc (Suleyman Magnificul), la carnavalul de la Mamaia
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat luni că în vara acestui an carnavalul organizat în staţiunea Mamaia va fi unul "superspectaculos", cu invitaţi "de mare surpriză", printre care actorul turc Halit Ergenc, alias Suleyman Magnificul.

"Carnavalul de la vară va fi superspectaculos şi cu faleza gata, cel puţin pe unde defilează carele alegorice. Primăria va avea un singur car, dintr-un autobuz dezafectat căruia îi păstrăm numai şasiul, motorul îl reparăm acum. Şi vom avea pentru cele trei teme câte un car spectaculos şi vom avea şi invitaţi de mare surpriză. Temele sunt: Ştefan cel Mare, s-ar putea în tandem, avându-l invitat pe Suleyman - celebrul actor Ergenc cu care suntem în discuţii acum, Ramses şi Cezar", a spus Mazăre la finalul unei şedinţe a Consiliului Local Municipal.

Potrivit acestuia, începând cu iarna 2014/2015 municipalitatea va organiza şi un Carnavalion.

"Eu, de când a venit criza, am zis să cheltuim mai puţin pentru lucrurile astea care sunt doar de plăcere, dar mi-am dat seama că am greşit. De revelion oamenii m-au certat şi am primit foarte multe apeluri că nu avem suficiente beculeţe şi că nu organizăm aceste revelioane în stradă. Drept urmare, o să facem carnavalioane. O să oprim circulaţia în patru intersecţii mari şi o să facem carnavalion de revelion şi eu o să fiu pe stradă. Nicăieri nu se distrează lumea de revelion ca în România", a afirmat primarul Constanţei, precizând că mai întâi este preocupat de organizarea carnavalului din timpul verii. 

×