x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia lui Băsescu, după dezvăluirile lui Săftoiu: "Ce ai văzut în Cotroceni, rămâne acolo"!

Reacţia lui Băsescu, după dezvăluirile lui Săftoiu: "Ce ai văzut în Cotroceni, rămâne acolo"!

25 Mai 2015   •   12:41
Reacţia lui Băsescu, după dezvăluirile lui Săftoiu: "Ce ai văzut în Cotroceni, rămâne acolo"!
Sursa foto: antena3.ro

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu, şi-a lansat duminică volumul intitulat "Cronică de Cotroceni", carte în care vorbeşte în termeni duri despre fostul preşedinte.

La rândul său, fostul preşedinte Traian Băsescu a spus, întrebat fiind la o emisiune TV ce părere are despre cartea fostului său consilier prezidenţial Adriana Săftoiu, că sunt mulţi oameni amărâţi în ziua de azi, potrivit ANTENA 3.

Citeşte şi CARTE. Adriana Săftoiu, dezvăluiri jenante despre relaţia Udrea-Băsescu

"N-am citit cartea doamnei Săftoiu, dar aş trage o concluzie: mulţi oameni amărâţi în ziua de azi", a spus Traian Băsescu.

Întrebat la ce se referă mai exact, fostul şef de stat a continuat: "E o perioadă în care nu mai ai multe surse de venit şi atunci îţi încalci onestitatea într-un om care a avut încredere în tine. Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007".


FOTO: Polirom.ro

"Cu toţi consilierii am avut despărţiri amiabile, dar cu Săftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidenţiali nu sunt de capul lor, preşedintele află ce fac consilierii când nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunţă şi previn. În 2007, înainte de suspendare, ne-am despărţit”, a mai spus el.

Fostul şef al statului a mai precizat, referitor la dezvăluirile Adrianei Saftoiu, că loialitatea înseamnă că "ce ai văzut, ce ai auzit în Cotroceni, rămâne acolo!"...


×