x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "REŢEAUA VOICULESCU" este formată din BĂSESCU, ADEVĂRUL, DIGI 24, HOTNEWS, GÂNDUL, COTIDIANUL şi TOATĂ MEDIA

"REŢEAUA VOICULESCU" este formată din BĂSESCU, ADEVĂRUL, DIGI 24, HOTNEWS, GÂNDUL, COTIDIANUL şi TOATĂ MEDIA

de Dan Constantin    |    30 Oct 2014   •   12:36
"REŢEAUA VOICULESCU" este formată din BĂSESCU, ADEVĂRUL, DIGI 24, HOTNEWS, GÂNDUL, COTIDIANUL şi TOATĂ MEDIA

În încercarea disperată de a scăpa de presiunea dezvăluirilor din presa germană care o include în REŢEAUA TRANSNAŢIONĂLĂ DE CORUPŢIE din afacerile Microsoft şi EADS, Elena Udrea a declarat că totul este o maşinaţie pusă la cale de Serviciul de Informaţii Externe, menită să o compromită.

"Schema este folosită de oameni din SIE şi preluată de reţeaua Voiculescu", explică Elena Udrea, personaj principal în articolele apărute în presa germană în 22 şi 25 octombrie.
 
Prima referire la respectivele articole a fost făcută de Emil Hurezeanu, în 28 octombrie, în emisiunea Jurnalul de seară, moderată de Cosmin Prelipceanu, la ora 22:00. Hurezeanu cita din Huffington Post şi menţiona: "Afacerea Microsoft plus EADS este considerată cea mai gravă din istoria informaticii".

Aşadar, POTRIVIT JUDECĂŢII ELENEI UDREA, EMIL HUREZEANU ŞI DIGI 24, ar face parte din REŢEAUA VOICULESCU şi sunt UNELTE SIE.  SUBIECTUL CORUPŢIEI LA EADS FUSESE LANSAT ŞI ACCENTUAT încă din DIMINEAŢA ZILEI DE 28 OCTOMBRIE DE TRAIAN BĂSESCU, LA ADEVARUL TV.

Udrea include astfel ca VERIGI TRAINICE ALE REŢELEI VOICULESCU pe Băsescu Traian şi grupul de presă Adevărul.

După emisiunea lui Hurezeanu din 28 octombrie, LA CÂTEVA ORE, jurnalul.ro publica o prima relatare despre articolele din presa germană. O traducere completă a fost adăugată în dimineaţa de 29 octombrie.

Până atunci se adăugaseră NOI VOCI ÎN "REŢEAUA VOICULESCU", manevrate de SIE: HOTNEWS, GÂNDUL, COTIDIANUL, toate titluri cunoscute ca fiind subordonate ŞI AFILIATE EDITORIAL Grupului de presă din strada Gârlei.

În CONSPIRAŢIA împotriva Elenei Udrea a PARTICIPAT, practic, TOATA MEDIA ROMÂNEASCĂ, INCLUSĂ ÎN REŢEAUA VOICULESCU de fosta soţie a ARESTATULUI Dorin Cocoş.

Udrea avea la debutul conferinţei de presa din 29 octombrie, ora 18:35, CÂND A LANSAT ACUZAŢIILE LA ADRESA SIE ŞI REŢELEI VOICULESCU, tabloul tuturor referirilor la implicarea ei în scandalul Microsoft - EADS. Erau zeci de tituri de publicaţii din presa scrisă si online, televiziuni, platforme de dezbatere, bloguri. REŢEAUA VOICULESCU era formată din toata media românească, plus filialele din străinătate.

×