x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a dus noaptea în pădure, la cules de ciuperci

S-a dus noaptea în pădure, la cules de ciuperci

02 Oct 2010   •   00:00

Jandarmii suceveni, cu ajutorul unui pădurar, au reuşit să găsească, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat din Rădăuţi, cu afecţiuni cardiace, care se rătăcise în pădure, într-o zonă accidentată, în timp ce se afla la cules de ciuperci

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava, bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Rădăuţi a telefonat la 112, vineri seară, la ora 20.15, spunând că s-a rătăcit în pădurea din zona Cantonului Silvic Pietroasa, din localitatea suceveană Voitinel.

Bărbatul, cu afecţiuni cardiace, a spus că s-a rătăcit într-o zonă accidentată, în timp ce culegea ciuperci şi că se afla în imposibilitatea de a reveni la drumul forestier marcat. Sursa citată precizează că bărbatul a solicitat sprijinul autorităţilor, în condiţiile în care nu avea asupra sa o lanternă, nu cunoştea detaliile de orientare şi acuza dureri de inimă.

IJJ Suceava a mai precizat că şase jandarmi de la subunitatea de intervenţie Rădăuţi împreună cu pădurarul de la Cantonul Silvic Pietroasa au participat la acţiunea de căutare a bărbatului, comunicând cu acesta prin intermediul telefonului mobil. Echipa de căutare l-a găsit pe bărbatul care se rătăcise, în jurul orei 01,30, în zona Hardic, din comuna Horodnic de Jos.

Bărbatul nu avea probleme deosebite de sănătate şi a fost preluat de familie, mai precizează IJJ Suceava.

×
Subiecte în articol: observator