x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Săptămâna comediei! A început maratonul umoristic în Bucureşti

Săptămâna comediei! A început maratonul umoristic în Bucureşti

de Mihaela Stănescu    |    23 Sep 2014   •   14:30
Săptămâna comediei! A început maratonul umoristic în Bucureşti
Teatru şi stand-up comedy la Festivalul Internaţional de Comedie

Bucharest Comedy Week, primul festival internaţional de comedie organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, dă startul unui maraton umoristic unde sunt invitaţi toţi cei care caută motive să zâmbească. Timp de o săptămână, bucureştenii vor avea parte de o colecţie impresionantă de spectacole şi momente pline de umor. Programul evenimentului include numeroase show-uri de stand-up comedy, piese de teatru, dans, pantomimă, concerte, proiecţii de filme, workshop-uri, jocuri pentru copii şi părinţi şi, mai ales, farse ce se vor desfăşura pe toata durata săptămânii 22-28 septembrie, în cele mai neaşteptate locuri ale Capitalei.

Prima ediţie Bucharest Comedy Week a debutat luni, 22 septembrie, cu piesa de teatru XXL (Fat Pig) şi a continuat cu o seară savuroasă de stand-up comedy la Hanul Gabroveni, spectacolul fiind unul dintre primele evenimente găzduite de noul centru cultural-artistic al Bucureştiului, inaugurat săptămâna trecută. Peste 30 de piese de teatru şi de stand-up comedy, 38 de artişti internaţionali, spectacole de improvizaţie, dans, pantomimă, concerte, dar şi câteva concepte noi ce nu trebuie ratate sunt incluse în programul festivalului program care este disponibil pe site-ul oficial al evenimentului.

Cu ocazia primului festival internaţional de comedie organizat în Bucureşti, numeroase teatre din Capitala au pregătit, pentru iubitorii genului, mai multe spectacole pline de amuzament. Teatrele bucureştene îşi deschid porţile, invitând spectatorii să urmărească o colecţie impresionantă de comedii şi spectacole extraordinare. Programul acestora poate fi găsit pe site-ul oficial.

Hanul Gabroveni va găzdui mai multe show-uri de stand-up cu artişti străini. Spectacolele sunt programate să înceapă la ora 20:00, accesul fiind posibil începând cu ora 19:00, doar pe bază de rezervare trimisă în scris la adresa press@carousel.com.ro. Capacitatea sălii este limitată, ocuparea locurilor urmând a se face în ordinea primirii confirmărilor.

The Black Light Theater

Un proiect inedit, care va aduce pe scena sălii ARCUB, un amestec de teatru, pantomimă şi dans modern din care nu vor lipsi momente şi sketch-uri comice sub abordarea originală a principiilor “black theatre”. Decorul întunecat, draperiile negre, jocul cu ultraviolete şi costumele fluorescente joacă rolurile principale în cadrul acestui spectacol ce oferă o suită de imagini cu adevărat impresionante! Conceptul are deja milioane de fani în întreaga lume şi este pentru prima dată când spectacolul se joacă pe o scenă din România. Sala ARCUB va găzdui trei reprezentaţii, pe 23, 24 şi 25 septembrie, biletele fiind la preţuri cuprinse între 35 şi 55 de lei.

Quattrocelli

Cvartetul de violoncelişti, va reuşi să capteze atenţia publicului însă de la primele note muzicale, cu un repertoriu extrem de vast ce pendulează între jazz, latino şi chiar muzică de film, datorită umorului de care dau dovadă toţi cei patru membri. Quattrocelli va concerta pe scenă amplasată în Piaţa Enescu, în zilele de 26, 27, 28 septembrie. Printre show-urile programate se numără şi Bruce Airhead, Improvisneyland, Men in Coats, concerte cu Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi, precum şi câte o proiecţie de film pe fiecare seară, pentru iubitorii comediilor clasice: Some Like It Hot (vineri), Monthy Python and the Holy Grail (sâmbătă) şi The Pink Panther (duminică).

Spectacolele vor continua toată săptămâna, fie că este vorba de teatru, dans, pantomimă, muzică, film, jocuri sau farse, iar programul detaliat al festivalului este disponibil pe site.

×
Subiecte în articol: bucharest comedy week