x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandalul iscat pe aeroportul din Timişoara aprinde spiritele în Parlament

Scandalul iscat pe aeroportul din Timişoara aprinde spiritele în Parlament

17 Mar 2010   •   00:00

Deputaţii liberali şi social-democraţi au criticat faptul că directorul Cornel Mircea Sămărtinean a fost pus în această funcţie pe criterii politice, de către ministrul Radu Berceanu.

Opoziţia a reproşat autorităţilor că au numit pe criterii politice actuala conducere a Aeroportului Timişoara, care nu a ştiu să gestioneze situaţia după primirea ameninţării cu bombă.

Cornel Sămărtinean a fost numit director al aeroportului Timişoara în urmă cu trei luni, prin ordin de ministru, de Radu Berceanu. Postul de director al aeroportului a fost lăsat liber după ce fostul manager, Alexandru Chirilă, ex-consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc, a demisionat, pe 4 ianuarie, la 3 săptămâni de la numire.

Cornel Sămărtinean are 43 de ani şi provine din mediul privat - a făcut afaceri textile. El este inginer şi membru în Biroul
Permanent Judeţean al PD-L Timiş.

Înaintea lui Chirilă, aeroportul a fost condus, timp de peste zece ani, de Dan Idolu. Acesta a fost demis de Radu Berceanu în decembrie 2009, în ziua imediat următoare turului II al alegerilor.



Antena3

×
Subiecte în articol: observator