x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scene de groază într-o şcoală din Iaşi: Un elev şi-a ştrangulat o colegă cu un fular!

Scene de groază într-o şcoală din Iaşi: Un elev şi-a ştrangulat o colegă cu un fular!

15 Ian 2015   •   15:27
Scene de groază într-o şcoală din Iaşi: Un elev şi-a ştrangulat o colegă cu un fular!

O elevă de 12 ani a fost la un pas de a-şi pierde viata, după ce, în pauza unei ore, un coleg de-al ei de clasă, în joacă, a asfixiat-o, strângând-o de gât cu fularul, scrie bzi.ro. In zona a intervenit un echipaj de la ambulanta, care i-a acordat ingrijiri fetitei. Incidentul a avut loc într-o şcoală din localitatea Ciorteşti, judeţul Iaşi. Fata, care suferă de astm, a suferit un atac de panică şi a rămas fără oxigen.

"În una din pauzele dintre orele de curs, cea de la ora 12:00, unul dintre colegii fetei de clasa a VI-a se juca cu un fular învârtindu-l în jurul mâinii, după care l-a înfăşurat în jurul gâtului fetei şi a tras de capetele fularului. Elevei i s-a făcut rău, unul dintre profesori, cel de biologie a întins-o pe catedră şi a încercat să îi acorde primul ajutor. Între timp am sunat la dispensarul medical din sat, dar ni s-a spus să sunăm la serviciul de urgenţă 112 şi să anunţăm poliţia şi Salvarea", a declarat, pentru Agerpres, directorul şcolii.

Ambulanţa a sosit la faţa locului după mai bine de 30 de minute de la solicitare, din cauza drumurilor proaste. În cele din urmă, eleva a fost dusă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, ea fiind în afara oricărui pericol.

În funcţie de rezultatele anchetei demarate de ISJ, băiatul riscă să i se micşoreze nota la purtare sau să fie suspendat timp câteva zile de la şcoală.


×