x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Consiliului Judeţean Buzău, ARESTAT PREVENTIV, va fi exclus din PSD

Şeful Consiliului Judeţean Buzău, ARESTAT PREVENTIV, va fi exclus din PSD

08 Dec 2014   •   12:45
Şeful Consiliului Judeţean Buzău, ARESTAT PREVENTIV, va fi exclus din PSD

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat, luni, în unanimitate demararea procedurilor de excludere din partid a preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a anunţat preşedintele formaţiunii, Victor Ponta.

'Am propus şi BPN a aprobat în unanimitate demararea procedurilor statutare de excludere din partid a domnului Bîgiu de la Buzău. Am anunţat foarte clar că, de acum încolo, toleranţa noastră faţă de fapte de corupţie trebuie să fie zero şi atitudinea noastră să fie în acest sens. Şi acest lucru prefigurează una dintre schimbările esenţiale pe care PSD trebuie să le dezbată şi din punctul meu de vedere să le adopte la congresul pe care îl vom avea în primăvara anului viitor', a spus Victor Ponta.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis duminică seară arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cristinel Bîgiu, acuzat de procurorii DNA de luare de mită. În acelaşi dosar a fost arestat şi Florin Colgiu, finul şefului CJ Buzău şi preşedinte TNL Buzău, acuzat de complicitate la luare de mită, în formă continuată.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Cristinel Bîgiu a fost prins sâmbătă de procurorii DNA în timp ce primea mită, fiind ridicat şi adus la sediul DNA din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Cristinel Bîgiu excludere psd cj buzau