x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Topul fanteziilor sexuale ale femeilor. Rezultatele ar putea să vă surprindă

Topul fanteziilor sexuale ale femeilor. Rezultatele ar putea să vă surprindă

02 Mar 2015   •   13:34
Topul fanteziilor sexuale ale femeilor. Rezultatele ar putea să vă surprindă

După delirul erotic cu bice și cătușe din 50 Shades of Grey, oamenii de stiinta au vrut să afle și au dezvaluit că femeile ar prefera mai mult timp să se joace cu partenerul,  acest lucru excitându-le mai mult ca manifestarea dorințelor carnale în "camera de joaca".

In primul studiu de acest fel, experții au pus fanteziile sexului feminin la încercare, pentru a descoperi ceea ce face cu adevărat o femeie modernă să zămbească. Surprinzător, oamenii de stiinta au descoperit ca, in zilele noastre, timpul pentru a îndeplini obiectivele de viață seduce mai multe femei decât orice formă de plăcere sexuală. Astfel, femeile ar prefera sa preia controlul asupra vietii lor, mai degrabă decât în ​​dormitor.

Contrazicând miturile clasice și scenele din 50 Shades of Grey, 76% dintre femeile britanice nu mai sunt excitate de clișee și fantezii banale cu cătușe. Sondajul, a constatat ca abia una din 10 de femei a avut o fantezie la locul de muncă, cu șeful, dar numai după ce a primit o promovare, în timp ce doar 5% sunt stimulate de ideea de a-și găsi un partener la locul de munca.

Astfel, spun cercetătorii, ideea de fantezie sexuală pentru femei s-a cam stins într-un fel de vreo doi ani de zile, reprezentantele sexului frumos găsind mai excitant și punând pe primul loc petrecerea timpului cu partenerul de viață, în locul satisfacerii unor fantezii sexuale pentru a se excita. Deci, Fifty Shades Of Grey a întârziat cu peste doi ani de zile, femeile nu mai au aceeași încliație către fantezii sexuale.

Cele mai interesante articole:
ULUIRE TOTALĂ! Ce au descoperit arheologii într-un sicriu îngropat în curtea unei biserici vechi din Londra
INCREDIBIL! OZN-uri FILMATE pe cerul Marii Britanii. Anchetatori: CĂUTĂM EXPLICAŢII! (VIDEO)
■ CUM ESTE DINCOLO DE VIATA? Ce spune omul care a murit pana acum de doua ori!

■ Părintele Calistrat:: Bisericile noastre sunt pline de partidul babelor conservatoare pline de dracusori (VIDEO)
■ MAGIA din deşert! Ce a apărut în mijlocul CELUI MAI USCAT de pe PLANETĂ (VIDEO)
■ OZN prăbuşit într-un lac din Canada? IMAGINEA CARE A LUAT CU ASALT INTERNETUL

×