x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea le vorbeşte sinistraţilor de Shanghai şi împarte ciocolată copiilor din comună

Udrea le vorbeşte sinistraţilor de Shanghai şi împarte ciocolată copiilor din comună

02 Iul 2010   •   00:00
Udrea le vorbeşte sinistraţilor de Shanghai şi împarte ciocolată copiilor din comună
Sursa foto: Gandul.info/

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, în localitatea suceveană Dorneşti, în timpul vizitei făcute la locuinţele distruse de inundaţii, că brandul turistic al României va fi lansat în data de 29 iulie, în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai, scrie Mediafax.

Udrea a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că brandul turistic al României va fi lansat în data de 29 iulie, când este ziua României în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai, dar în acelaşi timp va fi lansat şi în România.

"Este brandul României pentru piaţa externă", a spus Udrea, explicând astfel de ce lansarea se va face în cadrul acestei expoziţii. Ea a precizat că brandul este legat de natură şi de frumuseţile României.

În timpul vizitei în localitatea Dorneşti, Elena Udrea a împărţit ciocolată copiilor din comună.

Elena Udrea anunţa, în 20 iunie, că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va lansa la Bucureşti brandul turistic al României, şi nu la Vatra Dornei, aşa cum era programat iniţial, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, se află, vineri, împreună cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, în localităţi afectate de inundaţii din judeţul Suceava.

×
Subiecte în articol: observator