x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un denunțător de profesie, un monarhist, fondatoarea Miscarii Populare si o ministreasa tehnocrata in echipa #REZIST primita la Cotroceni

Un denunțător de profesie, un monarhist, fondatoarea Miscarii Populare si o ministreasa tehnocrata in echipa #REZIST primita la Cotroceni

de Dan Constantin    |    28 Sep 2017   •   14:01
Un denunțător de profesie, un monarhist, fondatoarea Miscarii Populare si o ministreasa tehnocrata in echipa #REZIST primita la Cotroceni

Cei șase delegați primiți la Cotroceni de trei consilieri ai președintelui Iohannis au fiecare legături directe cu mișcarea de protest care au ca țintă Curtea Constituțională .

Iată câteva repere biografice ale celor 6.

Alexandru Surcel este avocat, absolvent al facultății de drept în 1997 la Titulescu. Este un fervent sustinător al modificarii Constituției pentru revenirea la monarhie. A fost avocat în domeniul investițiilor imobiliare asociat cu un englez.

Catalin Teniță este proprietarul unor site-uri și administrează o afacere în domeniu.

Elenina Nicuț a fost foarte activă la înființarea Mișcării Populare care l-a sprijinit pe Traian Băsescu. A fost exclusă în urma unor lupte intestine între băsiști.

Mihai Polițianu, fostul șofer al Monicăi Macovei și apoi activist în  M10, s-a afirmat ca denunțător al Guvenului Grindeanu la DNA în urma căruia s-a deschis dosarul neconstituțional pentru OUG 13.

Mihai N.Tudorică este cunoscut printre alergătorii pe trasee montane. A avut slujbe de scurtă durată prin Norvegia, Peru, Mozambic, revenind de trei ani la București unde s-a angajat în miscarea #rezist. 

În fine,Violeta Alexandru, absolventă de stiinte politice la particular,în timp ce era angajată la Cotroceni în mandatul lui Emil Constantinescu, este director la o fundație finantată de Soros-IPP. A fost ministru delegat în cabinetul Cioloș pentru consultare publică.Este membru al Platformei 100 formată în majoritate de fosti angajati în Palatul Victoria din perioada tehnocrată.

×