x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO. Abraham: "Se fac presiuni imense pentru aducerea la tăcere a lui Bercea Mondial, să nu spună procurorilor ce ştie"

VIDEO. Abraham: "Se fac presiuni imense pentru aducerea la tăcere a lui Bercea Mondial, să nu spună procurorilor ce ştie"

30 Sep 2014   •   23:47
VIDEO. Abraham: "Se fac presiuni imense pentru aducerea la tăcere a lui Bercea Mondial, să nu spună procurorilor ce ştie"
Sursa foto: VIDEO. Abraham: "Se fac presiuni imense pentru aducerea la tăcere a lui Bercea Mondial, să nu spună mai departe procurorilor ceea ce ştie"

Pavel Abraham, avocatul lui Sandu Anghel (Bercea Mondial) a declarat în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, că Bercea Mondial se află sub o presiune enormă și se încearcă reducerea acestuia la tăcere prin orice mijloace.

Abraham speră ca Sandu Anghel să prezinte procurorilor toate datele pe care le are, aşa cum spune că i-a promis, "informaţii care duc până la nivelul preşedintelui României".

Apărătorul lui Bercea spune că interlopul i-a vorbit de nişte întâlniri pe care le-ar fi avut, personal, cu preşedintele Traian Băsescu la Craiova. "Există o presiune la nivel global, şi frustrări ale lui Sandu Anghel şi toate conduc spre preşedintele Traian Băsescu", susţine avocatul Pavel Abraham.

Totodată, Pavel Abraham a ţinut să precizeze că "la cererea lui Sandu Anghel s-a trecut la audieri, la Colibaşi".

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.




×