x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Basescu, atac DUR la Crin Antonescu: ”a avut momente în care a fost nebun să fie preşedinte''

Basescu, atac DUR la Crin Antonescu: ”a avut momente în care a fost nebun să fie preşedinte''

30 Iul 2015   •   00:03
Basescu, atac DUR la Crin Antonescu: ”a avut momente în care a fost nebun să fie preşedinte''

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că fostul al liberalilor, Crin Antonescu, a fost mai ''agresiv'' decât Ponta în privinţa organizării referendumului pentru demiterea sa.

El a declarat, într-o emisiune la postul de televiziune B1, că ''Antonescu a avut momente în care a fost nebun să fie preşedinte''.

''A fost o nerăbdare a lui Ponta şi a lui Crin Antonescu să ia cât mai repede puterea, pe de o parte. Pe de altă parte, Antonescu a avut momente în care a fost nebun să fie preşedinte. Mult mai agresiv a fost Antonescu în a se stabili suspendarea mea decât Ponta. Ponta s-a lăsat cel mai greu convins'', a afirmat Băsescu.

Fostul şef al statului a spus că Antonescu s-a comportat ca un jucător de poker şi că a ''blufat de fiecare dată'' când şi-a anunţat demisiile din funcţiile pe care le deţinea.

''La Crin Antonescu trebuie să vă uitaţi şi la profilul lui psihologic. Îmi primul rând el este un jucător de poker. Tot circul cu demisiile lui a fost un poker continuu din care nu s-a mai putut opri. Şi-a anunţat demisia din fruntea Senatului, şi-a anunţat demisia din fruntea PNL. El şi-a autodiminuat spaţiul de joc încercând tot timpul să securizeze ceva'', a adăugat Traian Băsescu.

În opinia sa, fostul lider al liberalilor a fost şi victima ''politici dâmboviţene'', el încrezându-se în cuvântul lui Iohannis.

''A mers pe cuvântul lui Iohannis, care a spus că nu va candida. E cam ca în politica dâmboviţeană. Una spui şi apoi vezi tu cum se aranjează lucrurile. Domnul Klaus Iohannis a făcut declaraţie publică că nu va candida'', a precizat fostul preşedinte.

AGERPRES 

×