x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu Traian, confesiune surpriză despre Elena Udrea: "N-aș fi ținut-o, s-o protejez, s-o ajut 10 ani, dacă nu avea calități"

Băsescu Traian, confesiune surpriză despre Elena Udrea: "N-aș fi ținut-o, s-o protejez, s-o ajut 10 ani, dacă nu avea calități"

10 Sep 2014   •   00:37
Băsescu Traian, confesiune surpriză despre Elena Udrea: "N-aș fi ținut-o, s-o protejez, s-o ajut 10 ani, dacă nu avea calități"
Sursa foto: Băsescu, confesiune surpriză despre Udrea: "N-aș fi ținut-o, s-o protejez, s-o ajut 10 ani, dacă nu avea calități"

Traian Băsescu a făcut, la un post de televiziune, o declarație surprinzătoare despre președintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea. Referindu-se la candidatura Elenei Udrea la președinția României, Traian Băsescu a declarat, în clar, că nu ar fi ţinut-o s-o protejeze, să o ajute zece ani, dacă era un om fără valoare, însă nu a adus lămuriri cu ce anume a ajutat-o pe Elena Udrea timp de 10 ani de zile sau de cine/ce a protejat-o.

"Despre cel pe care îl susţii nu poţi să spui că nu are şanse, îi voi da tot sprijinul. Nu ştiu dacă este momentul femeilor în România şi mai ales pe imaginea pe care i-a fost construită în mod nedrept, că nu aş fi ţinut-o s-o protejez, să o ajut zece ani dacă era un om fără valoare, fără calităţi", a arătat el.

Monica Macovei, incorectă, necinstită şi are carenţe consistente

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că Monica Macovei a fost incorectă faţă de el şi are carenţe consistente, adăugând că aceasta a fost necinstită şi atunci când 's-a dus să facă sluj' la liderul PDL, Vasile Blaga.

"Sistemul e doar îngenuncheat, se poate ridica din genunchi, depinde cine vine preşedinte, dacă îi predă justiţia, adică numirile, cum mi se propunea mie înainte de disputele publice în care, din păcate, Monica Macovei a fost incorectă faţă de mine"

Întrebat la ce se referă, şeful statului a spus că este vorba despre numirile de procurori şefi la DNA, adjuncţi şi şefi de secţie.

"De acolo a plecat pentru că a fost necinstită, cum a fost necinstită şi când s-a dus să facă sluj la Blaga şi acum i-a întors spatele fără să respire. A mai făcut d-astea şi acum, când vedeţi faptele astea, aveţi explicaţia de ce când am putut n-am mai pus-o ministru al Justiţiei. Are carenţe consistente, ştiţi, trebuie să te uiţi sub poleială", a spus şeful statului, referindu-se la Monica Macovei.

×
Subiecte în articol: traian basescu Elena Udrea