x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru datele Covid: Să scoată la lumină toată golănia liberală

Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru datele Covid: Să scoată la lumină toată golănia liberală

de Alice Petrescu    |    24 Mar 2021   •   12:48
Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru datele Covid: Să scoată la lumină toată golănia liberală

Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului, scrie Marcel Ciolacu, pe pagina sa de socializare. 



Liderul PSD cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, „care să scoată la lumină toată golănia liberală”.

„Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers! Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii”, conchide liderul PSD.

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru a postat, pe Facebook, un mesaj în care îl atacă voalat pe Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, făcând referire la declarațiile acestuia de neîncredere în cifrele oficiale raportate privind pandemia. În replică Voiculescu, i-a răspuns, tot pe Facebook, că încrederea se construiește doar spunând adevărul. În plus, el a reclamat "felul inovativ" și “artificiile” făcute înainte de alegeri privind calcularea cifrelor oficiale legate de pandemie.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu